Íme a képanyaga azoknak a kóstolásoknak, amelyek 2018 őszén estek meg.
Anyukám Mondta, Encs, harmadszor
Ízelítő: szardella, burrata, pármai sonka
Kápiakrémleves kecskesajtos grissinivel
Egy adag steak fele salátával és sült burgonyával
Tonkababos panna cotta
Percze (Mád), negyedszer
Sajnos nem tudtam jó képet csinálni életem legfinomabb, zempléni sajtos Cézár salátájáról és a vaddisznóraguslevesről, de a főétel is lenyűgöző volt, íme:
Paprikás krumpli
Csokis mézeskalács madártej fagyival
Neked Főztem (Balatonfüred), először
Nyáron már lenyűgözött a zánkai Neked Főztem főétele, így kipróbáltam a füredi nagytesót is
Sütőtökös csirkegulyás, juhtúró gombóc
Vörösboros kakaspörkölt, kapros túróval töltött zsemle, tejfölhab
Ez persze már a Bergmann Cukrászdában van, egy finom gesztenyés krémes
A következő képanyagban várható: Zománc (Vászoly), Kreinbacher (Somlóvásárhely), Kővirág (Köveskál) és All'Elefante (Pécs).
A nyáron újonnan kipróbált helyekre, úgymint Neked Főztem (Zánka) Déli Part BBQ (Siófok) és Mala Garden (Siófok) vissza szeretnék még térni a következő nyárig, ha ez sikerült, akkor teszek fel képeket.