Immár hagyomány, hogy az Ördögkatlan Fesztivál valamelyik napján a villányi halasi pincében ebédelünk, amely mennyiségben és minőségben szokott hiátust hagyni maga után. Az idei kóstolás képei:
Gazpacho
Lecsókrémleves libamájjal
Sertésszűz héjában sült krumplival
Szürkemarha-pörkölt nokedlivel és koviubival
Fogasfilé
Hirtelen összerakott krumplis-zöldséges étek vegánoknak :-)
Most voltunk először enni a Bock Pince éttermében, közvetlenül a pincelátogatásunk előtt. A hagyományosabb-házias vonalat viszi a hely, de a színvonallal nagyon elégedettek voltunk. A hideg libamáj pedig annyira jólesett, hogy vasárnap, a Katlan méltó lezárásaként repetáztam belőle és egy csokitortát is utánaküldtem. :-)
Tökkrémleves
Barackkrémleves
Hideg libamáj zsírjában
Báránysteak szarvassonkával és spenótos-paradicsomos gnocchival
Bélszínes tészta
Fledermaus
Töltött káposzta
Csokoládétorta kávé granitával
Joghurthab ribizligyöngyökkel
Az étterem a szállodához tartozik, melynek ez a Facebook-oldala.