Egyesült Vargha Napló Művek

Egyesült Vargha Napló Művek

85. Stand25

2017. május 15. - hamar

Széll Tamás Hold utcai piacon nyílt bisztróját mindenképpen ki kell próbálni. Az ételek tökéletesen vannak elkészítve, ugyanakkor óriási adagban érkeznek (és főételt mindig kötelező enni, csak abban dönthet a vendég, hogy előételt, desszertet vagy mindkettőt választ mellé).

Gulyáslevest, rakott krumplit és somlóit választottam. 

A gulyásleves olyan, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. De persze nem mindegy, hogy mi, mikor és milyen előkezeléssel kerül bele. Mindenesetre tökéletes és nagyon laktató. (Sózott citrom van a tetején, nyami.)

img_4561_1.JPG

A rakott krumpli az én ízlésemnek túl lágy ízvilágú, én markánsabban szeretem, több és pikánsabb kolbásszal.

img_4563.JPG

A somlói eksztatikus élmény, SEHOL a világon nem lehet enni ennél finomabbat. Csak az van benne, aminek lennie kell, rumos mazsola és egyéb gyalázatok messziről elkerülik ezt a csodát. Hát ezért még vissza kell menni. Ezért minimum.

img_4565.JPG

Facebook

Bankkártya: igen

SZÉP kártya: nem

Erzsébet utalvány: nem

(Az ebédért és a képekért köszönet Érsek Katalinnak!)

A bejegyzés trackback címe:

https://evnm.blog.hu/api/trackback/id/tr1112506827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása